ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

banner22

AK Partili Çalık’tan 15 Temmuz Mesajı

AK Partili Çalık’tan 15 Temmuz Mesajı 

14 Temmuz 2021 20:49
AK Partili Çalık’tan 15 Temmuz Mesajı

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Çalık mesajında, o gün bu aziz milletin demokrasiye ve Türkiye’nin geleceğine sahip çıkarak devletini korumak için kanlarını ve canlarını ortaya koyduğunu belirtti. Bu darbe girişiminin sıradan bir darbe girişimi olmadığını Türkiye’ye karşı yapılan bir işgal hareketi olduğunu ifade eden Çalık, “Bu işgal hareketi Başkomutanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla meydanları dolduran, kendisini tankın önüne atacak kadar vatanına milletine sevdalı olan kardeşlerimizin, vatandaşlarımızın dik duruşu sonucu amacına ulaşamamıştır” dedi.

Çalık, “251 vatandaşımızın şehit, 2193 vatandaşımızın gazi olduğu o gece, Türk milletinin tarih boyunca kanıyla kazandığı ibretlik zaferler silsilesine bir yenisi daha eklenmiştir. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle devletimizin varlığı ve milletimizin bağımsızlığı yolunda canını feda eden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, onları minnetle anıyorum. Gazilerimize şükranlarımı sunuyor, hayırlı ve uzun ömürler diliyorum. Onların emanetine sahip çıkarak hedeflerimizden şaşmadan, birlik ve dirliğimizden taviz vermeden yolumuza devam edeceğiz” ifadelerinde bulundu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner11

banner10