ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

banner22

Malatya Daire Başkanlıklarına 6 Şubat Depreminin 'Kahramanları' Atandı...

 

03 Mayıs 2024 15:41
Malatya Daire Başkanlıklarına 6 Şubat Depreminin 'Kahramanları' Atandı...

Malatya'da 6 şubat depreminde büyük fedekarlıklarda bulunan,Malatya itfaiye daire başkanlığında görev yapan eski  daire başkanı Mustafa Katipoğlu ve eski şube müdürlüğü yapan Ömer Çoban Malatya belediye başkanı Sami Er  tarafından yer değişimleri atamaları yapıldı.

Mustafa Katipoğlu Malatya zabıta daire başkanı olurken,Ömer Çoban'da Malatya itfaiye daire başkanı oldu.

Mustafa katipoğlu veda açıklamasında mesai arkadaşları için bir mesaj yayınladı:

"Uzun yıllardır birlikte çalıştığımız ve çoğumuz geçmişten beri birbirimizi tanımaktayız. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Sami Er’in tensipleriyle İtfaiyeden ayrılarak Zabıta Daire Başkanı olarak görevime devam edeceğim inşallah ama bu çok sevdiğim itfaiyeden koptuğum anlamına gelmez çünkü ben buranın ve bu şehrin bir eriyim bana ne zaman ihtiyaç olursa arkadaşlarıma kardeşlerime koşa koşa yardıma gelirim. Benim yerime de bugüne kadar şube müdürü olarak çalışan ve bu mesleğin yine temelinden gelen kıymetli kardeşim Ömer Çoban atanmıştır. Ömer kardeşimin ve teşkilatımın her zaman yanında olacağınızı gayet iyi biliyorum. 
Görevimiz ne olursa olsun bizler sizlerle her zaman kardeşiz. Daima büyük desteklerinizi hissettim, aynı şekilde zabıtada da o desteği vereceğinizden eminim, niyetimiz halis ve bu şehri en güzel şekilde ayağa kaldırmak. Şehrimizin daha güzel, daha tertipli ve daha düzenli hale gelmesi için sizlerin desteğine çok ihtiyacım var diyor selam ve saygılarımı sunuyorum. Sağlıcakla kalın."dedi...

Haberci44.com ailesi olarak yeni görevlerinde Ömer Çoban ve Mustafa Katipoğlu'na başarılar diliyoruz...
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner11

banner10